06-50498249

Groepsaccommodatie en ideaal familiehuis in Gelderland

Begane grond

Home » Accommodatie » Begane grond

De zeer complete inrichting van de keuken maakt dat kookliefhebbers zich kunnen uitleven. Aanwezig zijn bijvoorbeeld amuselepels, 3-vaksbordjes, verschillende schaaltjes etc. Genoeg (grote) pannen. Drie koelkasten; een grote en twee tafelmodel koelkasten met vriesvak. Brede oven/ 5 pits-fornuis, combinatiemagnetron  en twee vaatwassers. Dubbel koffiezetapparaat, filterkoffie, nummer vier.

Ruime, gezellige woonkamer met banken. Bij de televisie (met HDMI-kabel) liggen ook veel DVD’s met films voor alle leeftijden. Veel gezelschapsspelletjes aanwezig, net als puzzels, poppen en allerhande muziekinstrumentjes. Geluidsinstallatie en vaste discoverlichting.

Kleine zitkamer met ook weer veel speelgoed. Grote kisten vol Lego en Duplo. Tekenbord en poppenkast, kast vol auto’s. Aan de tafel met stoelen kun je creatief bezig zijn met alle spullen die je hier in de knutselkast vindt. Hier ook weer televisie met DVD-speler en films en allerhande spellen.

Beneden zijn er vier slaapkamers, elk met twee bedden. (Foto’s  onder kopje ‘slaapkamers’ op pagina eerste verdieping) Waskamer met twee wasmachines, twee drogers, strijkplank en schoonmaakmateriaal.. Hierachter twee wastafels en aparte doucheruimte.  verder een aparte sanitaire ruimte  met  aangepast toilet, wastafel en douche, zodat ook mindervaliden mee kunnen komen naar de Dijkhoeve. Alles is binnen drempelloos. En een apart toilet in hal. Verder in hal kasten met allerlei soorten tijdschriften en spelmateriaal.

Verblijf boeken?

Regel gemakkelijk online uw verblijf in de Dijkhoeve

Online boeken

Heeft u vragen? Bel:

06-50498249