06-50498249

Groepsaccommodatie en ideaal familiehuis in Gelderland

Buiten

Home » Accommodatie » Buiten

Buiten

De Dijkhoeve biedt u volop privacy. Het is prachtig gelegen in het buitengebied maar ligt toch dichtbij Borculo. Er zijn veel uitstapjes te maken in de omgeving. Informatie  hiervoor in huis.. Met de fiets ben je veilig (fietstunnel onder grote weg en fietspaden) in vijf minuten in Borculo. Bushalte op loopafstand. Maar je hoeft niet weg; op de Dijkhoeve is meer dan genoeg te doen!
Het hele terrein is ruim 3,5 ha groot en is paradijselijk aangelegd . Er is een grote natuurvijver om te zwemmen, met bootjes te varen of te vissen. (Neem wel zelf hengels mee). Er zijn heuvels en paden en een bosgedeelte en moerasachtig terrein. Het ijsvogeltje woont hier en reeën komen er drinken.

basket Processed with VSCOcam with c1 preset

Terrassen  rondom huis met veel stoelen. Verhard sportveld met daarop grote overkapping. Hieronder staan picknicksets en een tafeltennistafel. Ook bij minder weer kan  dus jullie barbecue doorgaan! In de buitenberging ligt allerhande spelmateriaal: ballen, honkbal, badminton etc. kegels, buitenspellen, stelten, echt touwtrektouw, fietsjes, skelters; teveel om op te noemen.

spatteren2

Er is ook veel bestrating met twee rotondes en verharde paden. Leuk om rond te gaan met alle fietsjes en skeelers etc. die er zijn. Er is een groot grasveld met drie doelen. Verder een verhard sportveldje met voetbalmuur. Dat is fijn als het gras nat is. Ook is er een groot terrein met zand. Op een bepaalde hoek ligt zand daar op een grote bult. Fijn om in te spelen. Hier is ook een grote trampoline ingegraven en er is een beach-volleybalveld. Een heel divers aanbod voor alle leeftijden en interesses.

terrasDSCI0582

Verblijf boeken?

Regel gemakkelijk online uw verblijf in de Dijkhoeve

Online boeken

Heeft u vragen? Bel:

06-50498249